En kyllä ikuna uskonut nettiin kirjoittavani kyseisestä aiheesta, mutta tässä sitä vain ollaan...

Aadahan oli ihan pienenä sitä mieltä, että on iljettävää edes ajatella pissaavansa ja kakkaavansa vaippaan ja huusi kyseisen asian vuoksi kuin syötävä. Kun hoksasin, mistä on kyse niin elämähän sujui mallikkaasti neidin käydessä pöntöllä tekemässä tarpeensa. Siihen hetkeen asti, että neiti hiffasi puolestaan, että tää vaippahan imaisee tosi kivasti nää kaikki jätökset ja kun annostelen nämä vielä pienempinä satseina niin sitä paremmin menee. Sitten ei tehty enää ollenkaan muualle kuin vaippaan.

Nyt neiti täytti 10. päivä 6kk ja olen nyt yrittänyt tarkkailla Aadan naaman lukemia, että milloin on aina kakkahätä ja sitten on yritetty pöntölle. Aadalla on hirveen kivaa ollut vessan keltaista pyyhettä repimässä, mutta muuta iloa ei vessa-reissuilla ole syntynytkään !-) Ennen kuin nyt! Neiti kakkasi oikein naama punaisena ähisten pönttöön!

Mun master-suunnitelmahan on, että kun Aada parin viikon kuluttua aloittaa liharuoat niin siinä vaiheessa kaikki kakat tulisivat jo pönttöön. Nyt kakka-vaipanvaihto on ihan jees, mutta kun liharuoat tulevat kuvioihin niin se valehtelee, joka väittää ettei hajukin muutu ja huolella !-0

*huoh* kaikesta se tämä äitiys pistää kirjoittamaankin.... !-)