Erehdyin aamulla kertomaan Iidalle tanssitunnista ja senhän arvaa millainen loppupäivä: Tyttö vain hoki, että mennään tanssikilpailuihin ja kävi "hieman" ylimääräisillä kierroksilla... Tyhmä äiti, kun menee aukaisemaan suunsa liian aikansa !-))

Noh, joka tapauksessa niin Iidan kanssa sitten  mentiin prinsessapukuineen kaikkineen tanssitunnille. Äiti ja sisko ei päässeet mukaan katsomaan, mutta muutaman minuutin pääsin avonaisen oven saranaraosta seuraamaan. Neiti siellä topakasti meni ensin käskettyyn ympyrään istumaan pojan viereen, mutta päätti sitten siirtyä tyttöjen viereen lopputuloksella, että ryhmän ainokaiset kaksi poikaa istui ainokaisilla kahdella sinisillä matoilla ja kaikki tytöt, 8kpl, istuivat vierivieressä liiloilla ja pinkeillä matoilla !-)) Miten niin sukupuolierottelua pienestä pitäen !-)

Neiti oli opettajan mukaan ollut hieman malttamaton ja ei olisi viitsinyt kuunnella opettajaa, mutta ei kuulemma aivan toivoton ryhmäläinen !-)) Kuulemma oli joutunut hieman ääntäkin korottamaan !-))) Aivan kummallista !-) Erityisen vaikeaa oli ollut ymmärtää, että IHAN koko aikaa EI hypitä ja pompita !-) Jospa se neiti siitä oppii, kun joutuu kerhoonkin opettelemaan samoja sääntöjä.

Kun Iida tuli salista niin ensimmäisenä kapsahdettiin äidin kaulaan ja sanottiin: "Oli tosi kivaa. Minä rakastan sinua äiti." Ilmeisesti neiti oli hyvin onnellinen ensimmäisestä tanssitunnistaan !-)))