Narttujen agility-loma päättyi railakkaasti neljän tunnin tehotreeneihin. Madde oli ollut jo 6vko lomilla; ensin juoksu ja sitten seuran joululoma perään. Riialla oli ainoastaan joululoma välissä, kun päädyimme kaverien kanssa neljäksi tunniksi huohottamaan ja vinguttamaan keuhkoputkiamme !-) Kamerakin oli mukana, mutta kun oli niin kivaa niin eihän sitä ehtinyt kaivaa pois kotelostaan.

Madden treenit

Treeneissä selvisi sekin, että itse asiassa Mappelalla ei ole kontaktiongelmaa vaan mulla käskytysongelma: Käsky tuli liian myöhään. Treenin jälkeen fiilis oli mahtava; tuntui niin kuin nyt asiat olisivat loksahtaneet kohdalleen. Muutamia rimoja lenteli mun rynnimisestä johtuen, kun koira hätiköi siitä johtuen perään - itsehillintä on nyt IN !-)

Riian treenit

Oli mielenkiintoista nähdä Riia ja Mika radalla ja nimenomaan pidemmillä pätkillä. Mika ei tosin ollut tyytyväinen, koska vauhti ei ollut kuulemma normaalia luokkaa. Neiti myös keksi kikkailla hypyillä kaikkea isännän hermoja rassaavaa !-))) Itsellä olisi ollut paljonkin sanottavaa, mutta kun olen luvannut pitää suuni supussa Riian ja Mikan tekemisistä niin sitten pidän. Vaikeaa se kyllä on !-))) Jossain välissä sain jo lapasen suuhuni, kun se jo aukesi valmiina kommentteihin !-) Riialle kokeiltiin nyt tennispalloa ja neiti olikin kuin pikku pentu pomppimassa sen perään.