Menin koirien kanssa jo torstai-perjantai-yönä Vöyrille, luovutin aamulla Ronin Miralle ja Mika tuli Harrin kanssa perjantai-iltana.

Tarkoituksena oli, että kisaan Riian kanssa perjantaina ja Mika lauantaina. Noh, Mikalla tuli korva niin kipeeksi, että eihän se mitään voinut kisata. Kummankin nartun kanssa päivien toiset radat meni tosi kivasti ja ensimmäiset penkin alle. Tosin oon jostain syystä ollut ennen aina treeneissäkin sellanen - Merja sitä aikoinaan mulle ihmetteli, että miksi aina on pakko tehdä se eka treeni niin päin puuta !-))

No jah, mutta Madden vika rata oli oikein mukava ilman turhia syheröitä - tulosta en muista, kun ei ollut nolla !-)) Mutta mahtava rata! Ja Riia kans meni oikein kivasti, kun löysin sille vihdoinkin motivaattorin - kentän laidalle ja avot neiti kiihtyy, kun toiset tekee rataa - vars., jos kyseessä bc tai kelpie.

Noloa oli, että en oo ottanut varmaan puoleen vuosikymmeneen koiran kosketuksesta virhettä niin auta armias - KOLME ja KOLMELTA ERI RADALTA.... ei nolota kuin vähä vaan !-)