En tiennytkään, että madden kanssa osataan takaaleikkaus todella takaa ohjaten eli niin että leikkaan esteen takana, koira suorittaa sen ja seuraavan ja tulee sitten haltuun. En tiedä nyt oikein, onko tuo oikeasti hyödyllistä, ohjasinko vain niin tavattoman huonosti vai eikö koira vain ollut tarpeeksi lukittunut muhun. Pitäis hommata se videokamera, että näkis, mitä oikeasti tapahtuu ja lähteä jatkamaan siitä.

Riian treenistä en viitsi edes puhua. Masentavaa.. positiivista, jos hakee niin teki eteenlähetykset ja kepit todella hyvin !-) 

Jäin treenin jälkeen miettimään sitäkin, että kummankin nartun kanssa pitää reagoida salamannopeasti, mutta madden kanssa kestää tehdä virheratkaisujakin - vaikka se tekeekin sen kerran mun ratkaisun mukaan niin seuraavaan vastaavaan tilanteeseen se ei vaikuta juuri mitenkään. Kun taas Riian kanssa --- huoh --- se on kerta ja asia on just näin. Pitäis olla niin valmiiksi mietittynä asiat Riian kanssa. Kai se on pakko kaivaa ne aivot taas sieltä kaapista pölyttymästä !-)))