Huomaa, kun kesä alkaa olla taas ohi ja ilmat viilentyneet niin meidän koiralaumalla alkaa olla enemmän kuin tarpeeksi virtaa. Sillä voisi valaista vaikkapa kokonaisen pienen kylän... Narttujen kanssa olen sitten ottanut lämpimikseen hieman tottista. Ja eilen oli pakko sortua jo temppujen opettamiseen, että niillä on jotain tekemistä, kun ulkona satoi edelleenkin vettä, vettä ja vettä...

Oli hyvä, kun tultiin päivällä kotiin ja koirat oli olleet mukana. Otin Riian ulos autosta ja sehän oli ihan täpinöissään. Sanoin samantien sivulle ja voi hesus, minkä sivulletulon neiti teki - huh - oli se hieno !-))) Vielä, kun saisi neidin kierrokset laskemaan sen verran, että malttaisi pysyä paikallaankin !-))) Maahanmenot alkoivat eilen sujua huomattavasti paremmin. Vielä, kun saisi sen malttamaan pysymään siinäkin asennossa !-) Kun ei meidän neiti tahdo aina malttaa !-)))

Temppuja joo. Kaikille koirille otin jalkojen ympäri kasia, että saavat hieman virtaa purettua. Itelläkin tuli kummasti hiki !-)))