Yök, yök, yök.

Aada on flunssaillut jo viikon verran ja nokka vaan vuotaa. Iidalle nousi eilen illalla kova kuume, vettä satoi ja oli sairaan kylmää ja yksi hullu vain kouluttaa etupihalla asiakkaalle agilityä !-)) Ei se mitään: niin asiakas kuin minäkin olimme tyytyväisiä treeniin niin ei kelille niin väliä !-)))

Yö meni Egon turkkia ajaessa kunnes selkä sanoi stopin ja oli pakko luovuttaa - äijällä on nyt 3 jalkaa ajamatta ja siistiminen kylkiin ja selkään - pää, mahan alus ja yksi jalka ovat siistejä... todella lohduttavaa. Rukoilen vain, että Maritan aikataulut taas hellittäisivät niin että Marita ehtisi Egon turkin aina siistiä - mun jälki on sen verta karmeaa !-/ Ego-parkaa on kyllä kirottu todella huonolla karvanlaadulla - siihen ei tahdo mikään konekaan pystyä, kun se on niin pehmeää ja jos pitäisi pitkänä niin kuin haluaisin niin pitäisi kammata joka siunaaman päivä...Jo edesmennyt apso, kun oli sellainen, että kerran kaksi kuussa, kun harjaa näytti ja kerran kahdessa pesi niin hyvä oli: ei ollut takuilla, eikä haissut ja sitä rataa.

Tänä aamuna kävin sitten hammaslääkärissä... Vuosi sitten menin päivystykseen, kun toiseksi taain hammas oli törkeen kipee. Lääkäri sanoi, että ei se kuule siitä johdu vaan tuosta taaimmaisesta, yritin sanoa, että mutta kun, mutta mut teilattiin ja korjattiin taain hammas ja sanoi, että voi vielä useamman viikon oireilla. No oireilihan se... on oireillut jo vuoden, mutta nyt alkoi taas pahenemaan. Menin hammaslääkäriin, otettiin kuvat ja...SE ON SE TOKA VIKA HAMMAS. )/?=&¤¤=#%)#%#¤ - niin kerta. Nyt sitten tehtiin juurihoitoa ja kahden viikon päästä uudelleen... Kirsille tiedoksi, että ei muuten sattunut Y h t ä ä n. Aion kyllä kohta popsia tabuja valmiiksi naamariin, koska puudutus ei ole vielä laskenut ja veikkaan, että puudutuksen laskiessa voi muuten pikkasen sattuakin...