heh, he-hee... joo... oltiinhan me... oli alunperin tarkoitus tehdä koko perheen syysretki ja siksi oli kaikki koiratkin ilmoitettu. Maddella, kun alkoi juoksut niin se sitten romahti siihen... Noh, minut sitten lähetettiin ristiretkelle näiden kahden kanssa kolmestaan...!-)

Ego meni rauhaisasti, alkoi lämmetä, säntäsi ja oikea este, mutta väärästä suunnasta ja loppu mentiin suht kovaa !-) Oli kivaa. Toisella radalla himmailtiin ja sitten jätin koiran olan taa, kun en malttanut niin sepä oli siinä. Loppusuoralla oli taas vauhtia lisää ja Ego juoksikin suoraan buffaan, hyppäsi buffan tiskin vieressä olevalle tuolille ja odotteli siellä hymy naamalla, että ala palkata mut !-)))

Riia teki mammalle källit ekalla radalla. Yritin lähettää putkeen, juoksi ohi, hyppäsi pari kertaa ilmaan kuin jänis, juoksi yhden ratalinjan ohi ja maaliviivan taakse suorittamatta esteen estettä, tökkäsi nokallaan maassa olevaa hihnaansa ja katsoi mua ja taas sama uudestaan: Mamma, mä löysin mun hihnan! Ensimmäinen ajatus oli, että TÄLLE KOIRALLE SAA OPETETTUA VIELÄ SIKAHIANON RUUDUN!!! Kiittelin ja kutsuin takaisin radalle - jostain syystä nauratti hulvattomasti !-))) Toisella radalla mentiin ihan kivasti; kerran Riia säntäsi ja kerran tai kaksi oli mun virhe...

Hieno päivä siinäkin mielessä, että Mappelan siskoplikka Toffe oli Borderterrierien mestaruuksissa 3. ja BT-kerhon mestaruuksissa hopeaa!! Madden 2. sisko, täysi sellainen, Safi oli kasviksemme, Kirsin kanssa 1. kisoissaan ja pokkasi 2:lla radalla 1. 0-tuloksensa ja palkintosijaa päälle! Onnea vielä kerran Toffeloille ja Kirsille!