...hyvä olla !-)))

Aada on ihana. Neiti on nyt 1v3½kk, eikä puhu sanaakaan. Tai siis on sillä yksi "sana": Hau! !-) Ja silmät loistaa !-) Aada tukka on joutunut parin viikon sisään jo pari kertaa Väisäsen suvun kotipartureiden kohteeksi. Aada ei ole suostunut nyt oikein käyttämään ponnaria - haluu kyllä sen päähän, mutta ottaa saman tien pois ja haluaa, että se laitetaan uudestaan päähän, että sen voi ottaa pois ja siinäpä se päivä sitten sujuisikin rattoisasti !-))) Noh, joka tapauksessa Mika meni yksi aamu hakemaan tämän flunssaisen pitkätukan sängystä, mun lähtiessä jo koirien kanssa ulos. Kun tulin takaisin niin isäntä ilmoitti leikkanneensa neidin tukan. Pitkät etuhiukset oli menneet sieraimiin ja liimaantuneet räkään kiinni... En sitten raskinut leikellä enempää vaan annoin toivoni sille, että hiukset kasvaisivat äkkiä ja kasvu tasottaisi niitä plus Aada antaisi niiden olla ponnarilla taas... Noh... Anoppi oli hoitamassa tyttöjä viikolla mun ravatessa työhommissa. Yksi päivä, kun tulin kotiin niin anoppi ilmoitti siistineensä neidin etutukan...eihän siinä mitään, mutta juuri tavalla, mitä Mika ei voi sietää !-)))) Olin revetä täysin, kun Mika tuli kotiin, kerroin Aadan tukan leikkuusta ja isäntä tuumasi hiusten olevan hyvän näköiset... Olen saanut aina kuulla, että meillä ei lasten hiuksia leikata ikinä tuolla mallilla !-))))

Iida taas on niin iso tyttö jo ja sitten kuitenkin niin pieni ja sitten se on äidin oma pikkuprinsessa ja sitten Iida sanoo äidille, että voi ei, äiti höpöttää taas !-) Iidalle on tulleet todella tärkeiksi nyt kaikki neidin omat jutut; kerhot, tanssikoulu ja uinti. Valitettavaa on, että kissakuume on KOVA. Neidin mielestä meille mahtuisi yksi kissa, koska kuulemma marsut eivät ole kissoja ja koirat ovat ihmisiä niin kyllä meille silloin mahtuisi yksi kissa. Mika oli käynyt tyttöjen kanssa eläinkaupassa ostamassa Ramboille (marsupoikamme Rambo1 ja Rambo2 - isi nimesi.) kuivamuonaa. Iida oli esitellyt kohteliaasti itsensä kassalla ja... "Hei, minun nimeni on Iida. Olisiko teillä täällä edes yksi kissa?" Tätiä oli h i e m a n hymyilyttänyt. Äiti on yrittänyt sitten hankkia lapselle elokuvia, joista tytär oppisi oikeaa asennetta: Kuin Kissat ja Koirat -> kissat ovat pahoja maailmanvalloittajia, Shrek2 -> saapasjalkakissa on salamurhaaja ja asia onkin palaamassa oikeille raiteille !-))) No joo... ei nyt ihan ole ehkä lapsen päätä yritetty fiksailla, mutta käytännössä olen vain huomannut, että kyseiset elokuvat ovat nostaneet koirat taas ykkösiksi !-)))

Hassua on, että kummatkin tytöt arvostavat tällä hetkellä leluista ykköseksi koirat ja hevoset. Lisäksi leikitään prinsessaa ja ruoan laittoa, mutta eläimet on ykkösjuttu... tai no niin... ei se nyt niin kummallista ole tässä taloudessa... Iida saattaa välillä hakea jonkun eläimensä, hakee isänsä mukaan, istuttaa tämän hoitopöydän ääreen ja kertoo, että isä, minä hoidan nyt tämän sinun koirasi. Sitten tehdään lelukoiralle vyöhyketerapiaa !-)))

Mutta nyt nukkumaan. Pitkä päivä edessä. Lähtö kotoa klo 9.30 ja paluu kotiin klo 21.30. Leppoisa sunnuntai-päivä tiedossa.