...mennään näillä näkymin katsomaan pentuja. Valitettavasti se on ensimmäinen seuraava vapaailta, joten pääsemme menemään vasta silloin. Eli toivon mukaan sitten ensi viikon perjantaina olisi taas poikien faniklubille lisää kuvia tarjolla !-) Tosin luulenpa, että kasvis vois menettää hermonsa meidän kanssa, jos mulla olis enemmän vapaita !-))) Että ihan hyvä vaan, että töitä piisaa !-))

Nyt sitten jännitystä piisaa entistä enemmän... Meillä on iskenyt "pienoinen" pentukuume...  Tosin Kirsi sanoi, että jos Mika ei sano sille nokakkain, että sekin haluaa pennun niin ei tule mitään. Sähköposti tai puhelu ei kelpaa, koska Kirsi ei voi nähdä onko Mikalla pistooli ohimolla !-)))) Mutta joo - erehdyin Mikalle kertomaan tämän ja sillähän on hauskaa piisannut - ja Mikalle tyypilliseen tapaan niin sehän osaa kiusata meikää kympillä...

Nimiä mietitään kovasti. Heittelin Borista ja Keijoa, mutta kasvis oli kovasti sitä mieltä, että sit voit olla ilman pentua !-)))) Eilen illalla sitten Mika tuli töistä ja pääsin heti päästämään ulos päivän superhuippuhyvän ideani: PRINSSI !!! Hyvin loogista:
- Ego = asema että lempinimi: Kunkku ==> seuraava uros järjestyksessä = prinssi
- Madde = Prinsessa Madelaine =>> tottakai poika on silloin prinssi!
Vaikeaksiahan asian tekee myös se, että Mika on saanut päähänsä, että hän päättää nimen ja mulla ei oo siihen mitään sanomista. Prinssi-nimen hyvin nopean, julman ja raivoisan tyrmäämisen jälkeen Mika sanoi miettineensä nimeksi Frank - hölmistyneenä sanoin, että hö, sitä mäkin ajattelin päivällä. Väisänen tähän totesi, että ei se sitten käy - pitää miettiä uusi. Että miehet osaa olla vaikeita...Loppujen lopuksi päädyimme nettiin selaamaan koirien nimilistoja. Periaatteessa vastustan kyllä sitäkin, kun pitäis saada keksiä oma ja sitten, jotta asia olisi mahd. vaikea niin nimen pitää olla sellainen, että ikinä et ole kuullut, tuntenut, lukenut etc. saman nimisestä koirasta. Ollaanko me jotenkin vaikeita??? Tosin nyt täytyy myöntää, että yhdeltä listalta löytyi yksi uusi vaihtoehto: Marski = Marsalkka Mannerheim - ei ollenkaan paha. Mikan ehdotuksia ei viitsi edes kertoa - pah. Mutta Marski ois ihan hyvä, kun mamma on Madde ja poika olis Marski. Madde & Marski. Cool. Jätkä olis myös nimenä aika pollee, mutta senkin Mika tyrmäsi. Tosin luotan nyt siihen, että Kirsi keksii pennuille niin hyvät kennelnimet, että niistä saa helpolla väännettyä hyvän kutsumanimen !-)) In Kasvis We Trust !-))) En kyllä ikuna ala kasvattamaan, kun sitten joutuisin kestämään sellaisia kasvattien omistajia kuin me !-))) Kirsi-parkaa !-)) 

Jostain kumman syystä myös lapsia vaivaa pentukuume. Iidalla on pieni dalmatialaispentu-lelu, joka tällä hetkellä jostain kumman syystä käy juomassa maitoa Riian tissistä... Ensin se söi tosin Iidaa lainaten"maitopissaa", kun Iida luuli, että pennulla ei ole mahdollista syödä kuin... no niin no joo... äiti ja isi piti sitten pienen 3½v:lle suunnatun anatomian luennon ja asian selvittyä pentu juo nyt ihan maitoa ja ihan Riian nisistä... Riia on auliisti leikissä mukana ja välillä jopa putsaa pennun - no joo... tämä ehkä johtuu siitä yököttävästä syystä, että aina, kun Iidalla on flunssa niin Riialla valtaa yletön hoitovietti ja sillä on kamala huoli, että Iida ei saa olla yhtään rä'ässä. Noh, Iida, kun sitten leikkii nyt flunssaisena niin jostain kumman syystä kyseisessä lelupennussa on myös räkää ja koska se haisee Iidan rä'älle niin Riian pitää heti huolehtia ne pois... Yök. Joskus tää lasten ja koirien yhteiselo tuo yököttäviä piirteitä elämään !-)))