Sain Paulalta eilen palautetta, että mun blogissa ei tapahdu mitään... ehkä se johtuu siitä, että "olen mies, jolle ei tapahdu mitään...." no jaa, jaa --- ei ehkä niinkään !-)))

Tänäkin aamuna nähdään maailman seitsemäs ihme, kun K. Valjakka saapuu meille jo ennen klo 8:30 - kai silläkin viiraa allekirjoittaneen lisäksi. Soitti se kyllä, että kahvin olis parasta olla valmiina. Eli täytyy varmaan väistellä sitä ja näytellä unista siihen saakka, että se on saanut pari kuppia kahvia... !-) Ai, no, tapahtui tänään sekin ihme, että sain aikaiseksi tai siis lähinnä muistin näyttelyilmoittautumisen... terveisin vaan, kun unohdin Lahden KV:n ilmon... Mutta ilmosin tosiaan tänä aamuna Madden&Gurun Haminan kansalliseen. Vielä, kun muistan maksaa sen... no ehkä mä sen verran muistan !-)))

Eilen Guru yllätti ja keppien rytmi alkoi löytymään... olin jo vaipumassa hitaaseen epätoivoon... !-) Pojalla joissain asioissa joskus vain kestää...

Mutta nyt tuo K. Valjakka tuli vaatimaan aamukahveja eli nyt on mentävä houkuttelemaan se lenkille, jos sillä on koirat mukana !-)) aurinko nääs paistaa.